Schilderijen

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te schilderen, daarom ben ik begonnen met het schilderen van dieren op hout, eerst deed ik dit op sloophout planken, maar deze zijn niet meer leverbaar dus ben ik overgestapt op mdf.
Omdat ik dit in mijn vrije tijd doe kan ik niet zeggen hoelang het duurt voordat het klaar is, je moet er dus geen haast mee hebben.

Het minimale formaat waarop geschilderd kan worden is 70×70, anders krijg ik er te weinig details in.

Het is belangrijk dat je een duidelijke goed belichte foto hebt.
Wil je iets laten maken? Stuur een mailtje met duidelijke foto’s, en wat voor formaat je zou willen naar tattooliesje@outlook.com

De schilderijen worden niet opgestuurd, je moet het zelf komen ophalen in de shop.
Ik schilder gewoon met acrylverf dus het is niet geschikt voor buiten, kan evt wel onder een overkapping natuurlijk, maar zal dan wat sneller achteruit gaan.

Voor de schilderijen reken ik €25,- per uur. Het ligt aan de foto en het formaat hoelang ik ervoor nodig heb. Meestal ben ik er minimaal wel 3 a 4 uur mee bezig, dus de prijzen beginnen bij 75/100 euro. Meerdere dieren op 1 bord kost natuurlijk wat meer.

Schilderijen