Even voorstellen

Ik ben Lisa, geboren in 1991, in Enkhuizen en woon sinds 2012 samen met mijn vriend in Schagen. Van kleins af aan was ik altijd al aan het tekenen, schilderen en creatief bezig. Op advies van mijn leraar tekenen op de middelbare school ben ik een opleiding gaan volgen aan het Media College met als doel mijn creativiteit later kwijt te kunnen in mijn beroep.

Helaas heb ik dat niet afgemaakt maar ben in dienst gegaan bij de Koninklijke Landmacht. Inderdaad iets heel anders. Toch bleven de grafische aspecten mij trekken. Tot ik daar een collega leerde kennen die tatoeëerde. Toen wist ik het. Dit moest ik gaan doen!

Vanaf 2011 ben ik mijzelf gaan oriënteren op dit gebied en dankzij mijn vriend en familie die mij onwijs steunen ondertussen al ver gekomen! Eerst vanaf 31 augustus 2013 een periode thuis op zolder gewerkt, je moet immers ergens beginnen.
Vanwege het steeds drukker wordende bedrijfje ben ik vanaf 24 januari 2015 gevestigd in het centrum van Schagen.
Inmiddels heb ik ook collega’s bij me werken. Om hun werk te bekijken zie de Welkomstpagina.

De meeste tattooshops vind ik zelf altijd erg donker en daardoor niet erg toegankelijk voor iedereen. Daarom heb ik mijn shop licht en huiselijk ingericht.
Voor meer informatie en om een impressie te krijgen kunt u kijken bij ‘Tattooshop’.

Tatoeages zie ik als een vorm van kunst. Het is een manier om een moeilijke periode af te sluiten of juist het begin van een nieuwe periode te vieren, het kan iemand dus echt helpen. Dat is wat ik er zo mooi aan vind. Ik tattoeer eigenlijk in veel stijlen maar als ik een specialiteit moet kiezen zijn dat sierlijke vrouwelijke tattoos, bloemen, natuur en dieren.

Check mijn portfolio voor een impressie van mijn werk, voor de nieuwste werkstukken kijk op Instagram.